Így happolj könyvet ingyen!
2012. augusztus 30. írta: vecseilaszlo

Így happolj könyvet ingyen!

vecseilaci_49x61.jpgAlig másfél hónapja indult el a rukkola.hu ingyenes könyvcserélő oldal, de már szervert kellett cserélni, annyira túlterhelt lett az oldal. A háromtagú baráti társaság által hobbiból üzemeltetett közösségi szájton nincsenek hirdetések, és önkéntesek kategorizálják a mára 47 ezer példányra duzzadt kínálatot.

Forrás: Index
Szerző: Th.B.

"Egy programozó, egy szoftverfejlesztő és egy könyvszerkesztő baráti beszélgetéséből indult el az a kultúrmissziónak is beillő könyvcserélő oldal, amire július 10-ei indulása óta 5500-an regisztráltak, és aminek köszönhetően mára több mint 17 ezer könyv cserélt gazdát, méghozzá ingyen.

„Egyikünk sem gondolta, hogy ekkora sikere lesz ennek a kezdeményezésnek” – meséli Kun Gabi, aki egyébként egy könyvkiadóban dolgozik szerkesztőként, lektorként. „Mind a hárman Kovács Adrián, Cziczlavicz Péter és én is könyvszerető emberek vagyunk. Egyszer év elején arról kezdtünk beszélgetni, hogy biztosan szívesen olvasnának többet az emberek, csak ilyen könyvárak mellett nem jutnak hozzá az olvasnivalóhoz. Meg hogy mindenkinek van egy csomó könyve, amivel nem tud mit kezdeni, mert már nem érdekli a téma, vagy nem tetszett neki annyira, hogy megőrizze, és ezek feleslegesen parkolnak a könyvespolcokon. Felmerült a kérdés, vajon" ... >>

rukkola.jpg 

E-MAIL MARKETING KONFERENCIA 2013
E-mail marketing a Facebook forradalom után

Időpont: 2012. szeptember 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért | 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

HASZNÁLD A KÓDOT ÉS SPÓROLJ 10.000Ft-OT! KÓD: VECSEIL-2012
(a Részvételi díjnál válaszd a 'Partnereinken keresztüli jelentkezés esetén: 25.000 Ft + áfa' opciót)

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr974739599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása