Kezdődik a Google+ névfoglalás
2012. augusztus 29. írta: vecseilaszlo

Kezdődik a Google+ névfoglalás

vecseilaci_49x61.jpg Indulhat a versenyfutás a legjobb nevekért a Google+ rendszerében is. A vanity URL, azaz egyedi webcímekért legutoljára a Facebookon kellett megküzdeni, most néhány napon belül a Google+ is bevezeti őket. A mostani bonyolult számsor helyett várhatóan jövő héten már mindenki egyedi néven linkelheti magát.

Forrás: HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel

"A vanity URL egy olyan egyszerűsített URL, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerűen tudják fiókjukat elérni vagy megosztani. A Google+ eddig egyszerű, generált számsorral jelölte a felhasználókat, például így: https://plus.google.com/104560124403688998123/posts. Természetesen ez is kiválóan linkelhető, betehető más profilokba, adatbázisokba, de egy névjegykártyán nem mutat olyan jól, illetve emlékezetből sem olyan könnyű, még a saját címünket sem lediktálni.

Saurabh Sharma, a Google+ csapat egyik tagjának tegnapi posztja szerint napokon belül megérkeznek a könnyen megjegyezhető webcímek, amik leváltják majd a számsorokat. A jelenlegi formátum helyett szép lassan mindenki átáll majd az újra, ahogyan az a Facebook esetében is történt 2009 nyarán. Sharma leírása alapján a vanity URL megjelenésekor" ... >>

G+_vanity_URL.jpg 

E-MAIL MARKETING KONFERENCIA 2013
E-mail marketing a Facebook forradalom után

Időpont: 2012. szeptember 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért | 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

HASZNÁLD A KÓDOT ÉS SPÓROLJ 10.000Ft-OT! KÓD: VECSEIL-2012
(a Részvételi díjnál válaszd a 'Partnereinken keresztüli jelentkezés esetén: 25.000 Ft + áfa' opciót)

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr474739585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása