13 dolog, amely biztosan elijeszti a böngészőket a honlapunkról
2012. augusztus 24. írta: vecseilaszlo

13 dolog, amely biztosan elijeszti a böngészőket a honlapunkról

vecseilaci_49x61.jpg A magyar vállalkozások túlnyomó része rendelkezik honlappal, sokan közülük webshoppal is. Mi lehet az oka annak, ha mindezek ellenére sincs érzékelhető bővülés a cég bevételében, forgalmában?

.

Forrás: Pénzcentrum

"Sok honlapot vagy webboltot üzemeltető magyar kisvállalkozás szembesül azzal, hogy a látogatók csak néhány másodpercet töltenek el a weboldalán, és csak nagyon nehezen és alacsony arányban válnak látogatóból vásárlóvá, ügyféllé. Többségük tanácstalan abban a kérdésben, mit lehet tenni, hogy a látogatók hosszabb ideig maradjanak az oldalon, azaz csökkenjen a visszapattanási arány, és vásárlóvá, ügyféllé váljanak, vagyis nőjön a konverziós ráta. A megoldás azonban sokszor nem abban rejlik, hogy a webmester mit tegyen, sokkal inkább abban, mit ne tegyen - hívja fel a figyelmet a Babel Communications. A kommunikációs ügynökség összegyűjtött 13 tipikus hibát, amelyekkel a legelszántabb látogatók is elűzhetőek egy honlapról.

Felugró ablakok (pop-up)
Sok weboldal-üzemeltető nagyon előremutatónak és korszerűnek hiheti az azonnal a látogatók elé ugró ablakokat, kérdőíveket, azonban a potenciális vevőket legalább kétféleképpen zavarják ezek az alkalmazások: vagy kitakarják az őket ténylegesen érdeklő tartalmakat, vagy megakasztják a pop-upokat nem engedélyező böngészőprogramokat.

Elterelő nyitó animációk (intro)
Ugyanez igaz a bevezető oldalak nyitó animációira is. Ezek lehetnek nagyon szépek és érdekesek, de elveszítjük azokat a lehetséges vevőket, akik konkrét problémájukra keresnek nálunk választ. A bűvös három másodperc után ugyanis" ... >>

rossz_weboldal.jpg

.

E-MAIL MARKETING KONFERENCIA 2013
E-mail marketing a Facebook forradalom után

Időpont: 2012. szeptember 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért | 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

HASZNÁLD A KÓDOT ÉS SPÓROLJ 10.000Ft-OT! KÓD: VECSEIL-2012
(a Részvételi díjnál válaszd a 'Partnereinken keresztüli jelentkezés esetén: 25.000 Ft + áfa' opciót)

.

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr934716204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása