Átterveztük a Raiffeisen Románia ebankját
2012. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

Átterveztük a Raiffeisen Románia ebankját

vecseilaci_49x61.jpg A tavalyi év során átterveztük a Raiffeisen Románia ebankját a Bankfutura E-finance Research-csel (üzleti koncepció). Részt vettünk a lakossági, vállalkozói és nagyvállalati felületek átalakításában, amelyekben számos kisebb és jónéhány jelentős változtatást is eszközöltünk. Az átalakítás során figyelembe vettünk üzleti szempontokat is, de elsődleges célunk az volt, hogy a Közép-Európai régió egyik legkényelmesebb, legfelhasználóbarátabb ebankját hozzuk létre. A következőkben röviden bemutatjuk, hogy ezt milyen területeken valósítottuk meg. A teljes lakossági oldal demóját videókkal is meg lehet nézni.

Forrás: Ergománia - használható weblapot mindenkinek
Szerző: Rung András

"Leegyszerűsítettük a nyelvhasználatot és az egyes akciók végrehajtásához szükséges folyamatokat, hogy azok a felhasználók is könnyedén menedzselhessék és áttekinthessék tranzakcióikat az ebankban, akik nem jól értik a banki nyelvezetet, illetve folyamatokat." ... >>

eBank_attervezes_ergomania.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr624716145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása