Alibaba milliárdjain múlik a Yahoo jövője
2012. július 13. írta: vecseilaszlo

Alibaba milliárdjain múlik a Yahoo jövője

vecseilaci_49x61.jpgFelpörögtek az események a Yahoo körül, alig néhány nappal a diplomabotrányba keveredett vezérigazgató, Scott Thompson távozása után lezárták az Alibabával évek óta húzódó részesedésproblémát és kiadtak egy új böngészőt. Eközben azonban sokan leírták a céget, leépítésekről, felvásárlásokról, piaci részesedés csökkenéséről szólnak a hírek.

Forrás: Index
Szerző: lica

"Pörögnek az események a Yahoo körül, néhány napja bejelentették, hogy évek óta tartó huzavona után a cégnek sikerült megegyeznie az Alibaba nevű kínai kereskedelmi céggel. A Yahoo-nak negyvenszázalékos részesedése volt a vállalatban, ennek felét adja el 7,1 milliárd dollárért az Alibabának. A befektetők elégedettek, mert a megállapodás nem dobja meg elviselhetetlenül a cég adóját, a Yahoo-részvény árfolyama is nőni kezdett.

Alig ocsúdtak fel a befektetők, máris újabb hírek jöttek a Yahoo-tól: bemutatták az Axist, amely egy böngészőkbe telepíthető kiegészítő. Az újdonság benne, hogy egyrészt nem kell új böngészőt feltelepíteni a használatához, másrészt átalakították a keresési szokásokat azzal, hogy nem mutat találati listát, egyből az első találatokra ugorhat a felhasználó." ... >>

Yahoo_reszvenyek.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr844642919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása