Három hónapig ingyen vannak az e-szakkönyvek
2012. július 11. írta: vecseilaszlo

Három hónapig ingyen vannak az e-szakkönyvek

vecseilaci_49x61.jpg Ezentúl nemcsak megvásárolni, de kölcsönözni is lehet majd az elektronikus szakkönyveket. Elindult Magyarország első erre a célra kialakított online felülete, amelynek béta verziója a következő három hónapban ingyen használható.

Forrás: HVG (A HVG.hu korábbi cikkeit csak regisztrált felhasználók olvashatják. A regisztráció ingyenes)

"Hazánkban is fokozatosan növekszik az e-könyv felhasználók száma, akik nemcsak könnyű irodalmat, de szakkönyveket is szívesen olvasnak. Sokszor előfordulhat azonban, hogy egy-egy könyvre csak néhány napig vagy hétig van szüksége az olvasóknak, ilyenkor pedig nem szívesen vásárolják meg a könyveket. Ezt az igényt ismerte fel a CompLex Kiadó az Akadémiai Kiadóval közösen, amikor elindították Magyarország első szakmai e-könyveket kölcsönző elektronikus könyvtárát.

A CompLex Kiadó első e-könyvei" ... >>

e-konyvtar.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr564642875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása