Jó a weboldalam betöltési ideje?
2012. július 03. írta: vecseilaszlo

Jó a weboldalam betöltési ideje?

vecseilaci_49x61.jpg Az internet egyik legnagyobb előnye, hogy a megfelelő eszközökkel (szinte) minden mérhető, elemezhető és ez alapján módosítható, tesztelhető. A legnagyobb kérdés, ha már használjuk valamelyik eszközt és vannak eredményeink, hogy jók-e a számaink.

Forrás: HD Marketing - webanalitika a gyakorlatban, (HD) marketinges szemmel
Szerző: Bay Áron

"Napjainkban az egyik legfontosabb kérdéssé vált hogy milyen hamar tölt be egy weboldal. Korábbi elemzések alapján 7-8 másodperc állt rendelkezésünkre hogy meggyőzzünk egy weboldalra eljutó látogatót, érdemes tovább nézelődnie nálunk.

Az oldal betöltési ideje korábban is fontos szerepet játszott a weboldalak keresőoptimalizálásában és az AdWords hirdetések minősítésében is, mára pedig tovább nőtt a jelentősége ennek a faktornak.

A gyorsabb oldalbetöltés jobb felhasználói élményt nyújt, ezáltal a látogatóink is elégedettebbek lesznek és a konverziós eredményeink is javulnak a legutóbbi kutatások alapján (erről később részletesen is írunk majd).

Az optimalizálás első lépése az, hogy pontos mérési adatokkal rendelkezzünk a weboldal teljesítményét illetően. Nem elég, ha az értékeket összességében vizsgáljuk, fontos azt is látni, hogy milyen eltéréseket mutatnak az egyes oldalak, eszközök.

Néhány hónappal ezelőtt még egyedi mérőkód beállítására volt szükség, hogy ezeket az adatokat a Google Analytics rendszeréből kinyerjük, mára azonban" ... >>

weboldal_sebesseg.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr814620745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása