Már minden harmadik netezőnek van okostelefonja
2012. július 02. írta: vecseilaszlo

Már minden harmadik netezőnek van okostelefonja

vecseilaci_49x61.jpg Fél év alatt 7 százalékponttal – 31 százalékról 38 százalékra - emelkedett a kütyütulajdonosok aránya a hazai internetezők táborán belül. A növekedés elsősorban az okostelefonok térhódításának köszönhető;  összességében 34 százalék használ már ilyen, internetezésre is alkalmas mobilkészüléket. A kicsi, modern, high-tech eszközök forradalma tehát tovább folytatódik, erre utal az is, hogy a Hungarian Gadget Index (HGI) elérte a 14 pontot.

Forrás: NRC
Szerző: Molnár Judit

"A kütyük átveszik a hatalmat; leáldozóban a hagyományos eszközök
Összességében a hazai internetezők 38%-a tartozik a kütyütulajdonosok körébe, azaz ennyien rendelkeznek az okostelefon, táblagép, netbook és e-könyvolvasó legalább egyikével. Fél évvel ezelőtt ez az arány még 31% volt. Okostelefonja jelenleg az internetezők 34%-ának van (32%-nak saját, további 2 százaléknak pedig céges). Az elmúlt 6 hónapban tapasztalható 8 százalékpontos okostelefon-penetráció növekedés egy része a karácsonyi időszakkal magyarázható; a másik, még inkább meghatározó tényező pedig a kínálati oldalon keresendő: a különböző mobilszolgáltatók ajánlataik döntő többségében már „csak” ilyen készülékeket kínálnak. Így napjainkban egy mobiltelefon-készülékcsere szinte már automatikusan okostelefon-vásárlást jelent.

Az egyéb vizsgált kütyük közül a leginkább elterjedt a" ... >>

NRC_kutyuhasznalat.jpg 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr374619369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása