Támadás a Ustream és az internet szabadsága ellen
2012. június 10. írta: vecseilaszlo

Támadás a Ustream és az internet szabadsága ellen

A Ustream vezetője a Médiapiac.com-nak telefonon arról nyilatkozott, hogy szerinte a szólás- és az internet szabadsága elleni súlyos támadásként értékelhető, hogy az orosz tüntetésekről beszámoló felhasználójuk miatt órákra megbénították a szervereiket ismeretlenek.

Forrás: Médiapiac
Szerző: mwx

"Szerdán magyar idő szerint délután fél 1-kor támadás érte a Ustreamet. A világ legnagyobb internetes élő videóközvetítéssel foglalkozó weboldala DDoS támadás következtében az egész világon órákra elérhetetlenné vált.

Brad Hunstable, a Ustream társalapítója és elnök-vezérigazgatója telefonon azt mondta szerkesztőségünknek tegnap délután, hogy az oldal ellen orosz, iráni és kazah szerverekről indított offenzíva kifejezetten a Ustreamet használó egyik orosz tudósító ellen irányult. Szerinte a túlterheléses támadást egy konkrét felhasználó, a Putyin elnök beiktatása elleni tüntetésekről tudósító "Reggamortis1" nevű felhasználó élő adása válthatta ki. Az eset körülményeiből a cég arra következtet, hogy" ... >>

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr264554642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása