Honlap a szemkamerának
2012. június 08. írta: vecseilaszlo

Honlap a szemkamerának

Az NRC önálló weboldalon mutatja be a szemkamerás kutatások előnyeit, melyeket honlapok, termékcsomagolások és reklámok vizsgálatára ajánl.


Forrás:
BTL.hu - tények, trendek, tanulmányok

"2011-ben szemkamerás vizsgálatokkal bővítette szolgáltatásait az NRC Marketingkutató és Tanácsadó. Az eszköz segítségével olyan tudattalan fogyasztói döntések felderítésére nyílik lehetőség, amelyek más módszerekkel nem megismerhetők. Feltárható, hogy a fogyasztók mit, milyen sorrendben és mennyi ideig figyelnek egy honlapon, hirdetésen, csomagoláson vagy reklámon.

Végh Viola, az NRC marketingkutatója fontosnak tartja, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a technológia. „A szemkamera számos iparágban nyújthat segítséget. A vizsgálatok segítségével" ... >>  

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr284554627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása