Görcsbe rándul a bolti eladók gyomra: ettől kell félniük
2012. június 08. írta: vecseilaszlo

Görcsbe rándul a bolti eladók gyomra: ettől kell félniük

Könnyen lehet, hogy néhány éven belül radikális változásokat tapasztalhatunk a boltokban. Egyes szakértői vélemények szerint ugyanis a kiskereskedelem egyfajta technológiai robbanás előtt áll, azaz a legújabb technikai fejlesztések előbb-utóbb beépülhetnek a mindennapi vásárlási folyamatokba. 

Forrás: Portfolio

"A jövő boltjainak egyik érdekes elemét készül bevezetni Nagy-Britanniában az Asda áruházlánc. A második legnagyobb brit üzletlánc hologramos bolti eladókat tesztel: egyik boltjukban néhány hónapja már egy virtuális eladónő köszöntötte a vevőket - nagy sikerrel. 

A The Grocer című szaklap beszámolója szerint a virtuális eladónő januárban dolgozott a lánc Milton Keynes-i boltjában, üdvözölte a vevőket, és felhívta figyelmüket az aktuális akciókra. Az Asda szóvivője szerint az újdonság kimondottan sikeres volt, a hologramos dolgozó nagy sikert aratott a vevők körében.

A fejlesztő Tensator cég szerint a hologram-eladó kiválóan használható arra, hogy" ... >> 


INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr814554617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása