Az internetes vásárlás veszélyezteti a kiskereskedőket!
2012. június 04. írta: vecseilaszlo

Az internetes vásárlás veszélyezteti a kiskereskedőket!

Az e-kereskedelem a legnagyobb kihívás a fejlesztőknek a kiskereskedelmi piacon – mondták el az ICSC éves konferenciáján Berlinben.


Forrás:
Retail.hu - az iroda.hu csoport tagja

"Bár a többcsatornás kiskereskedelem még nem bontakozott ki teljes valójában – tette hozzá Alexander Otto, az ECE ügyvezető igazgatója az ICSC (Nemzetközi Bevásárlóközpontok Szövetsége) éves konferenciáján Berlinben. Beszélgetőpartnereivel – Marcus Wilddel a Spartól és Gerard Groenerrel a Corio-tól – megegyeztek abban, hogy az e-kereskedelem marad a legnagyobb kihívás mind a kiskereskedőknek, mind a bevásárlóközpontoknak.

Németországban például a vásárlók 70 százaléka interneten vásárol – mondta Alexander Otto. Ráadásul ez a tendencia erősödik. „Ezért nekünk kombinálnunk kell a bevásárlóközpontokban történő vásárlást az internetes vásárlással, de jelenleg nagyon kevés kiskereskedő költ erre pénzt. Ha ugyanis rosszul csinálod, sok pénzt veszíthetsz.”

Számos kiskereskedő" ... >>

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr424554369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása