Fiókban pihen az egymillió dolláros kód
2012. június 03. írta: vecseilaszlo

Fiókban pihen az egymillió dolláros kód

Három év és egy egymillió dolláros díj kellett ahhoz, hogy a Netflix filmkölcsönző által kiírt kódolási versenyt megnyerje egy amerikai matematikusokból és programozkból álló csapat. Mire azonban a csodakód elkészült, az internet fejlődése már elavulttá is tette.

Forrás: [origo] techbázis

"Több évig nyújtott szórakozást és szurkolási lehetőséget a technológusoknak a Netflix filmkölcsönző által kiír verseny: a csapatoknak tíz százalékkal jobb ajánló algoritmust kellett írniuk, mint amit a filmkölcsönző oldal használt. A rendkívüli matematikai és programozói tudást igénylő feladat fődíja egymillió dollár volt. A cég által kiírt feltételeket három évnyi fejlesztés után teljesítette egy csapat, mára azonban kiderült, hogy az ő munkájukat sem fogják felhasználni.

A filmkölcsönző pénteken közölte a blogján, hogy az egymillió dolláros algoritmust nem fogják felhasználni." ... >>

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr424554361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása