Zöld könyv az internetes- és mobilfizetés fellendítésére
2012. március 13. írta: vecseilaszlo

Zöld könyv az internetes- és mobilfizetés fellendítésére

Az úgynevezett "zöld könyv" kiadásával széleskörű, az összes, az internetes és mobiltelefonon keresztüli fizetési mód elterjedésében érdekelt piaci szereplőre kiterjedő konzultációs folyamatot indított az Európai Bizottság. A konzultáció célja egy egységesebb pénzforgalmi piaci kialakítása az új fizetési eszközök bevonásával.

Forrás: HWSW
Szerző: Koi Tamás

"Konzultációt kezdeményezett az újabb, internetes és mobiltelefonos fizetési módok egységesítése és szélesebb körű elterjesztése érdekében szerdán az Európai Bizottság. A tegnap kiadott, úgynevezett zöld könyv célja, hogy a legfőbb európai döntés-előkészítő és végrehajtó szerv megismerje az érdekeltek véleményét arról, hogy milyen akadályok hátráltatják a piac további integrációját, és hogyan lehetne elhárítani ezeket az akadályokat.

Kell a versenyképességhez
Az elektronikus fizetési formák valamennyi fogyasztó számára alapvető fontosságúak, legyen szó akár az értékesítés helyén, akár interneten keresztül történő vásárlásról - áll a Bizottság sajtóközleményében. Az EU-ban jelenleg több mint 700 millió fizetési kártya van használatban, az elektronikus kereskedelem óriási lehetőségeket kínál, az okostelefonok száma pedig drámai mértékben növekszik. A zöld könyv" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az e-Commerce, e-Business, ill. a magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, m-Commerce témakörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

INGYENES TUDÁSTÁR: szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | SzakirodalomÁllás.
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr734311908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása