Márkázott oldalak
2012. március 08. írta: vecseilaszlo

Márkázott oldalak

Hitelesség, hasznos tartalom, gyorsaság és személyes hangvétel - többek között ezekre a szempontokra kell odafigyelni a sikeres Facebook-oldal létrehozásához. A vírusszerűen terjedő site-ok 2011-ben alaposan átalakítottak a magyar Facebook-toplistát.

Szerző: Kalocsai Zoltán
Forrás: Market!ng & Media (print) magazin 2012.03.01. XVII/3.

"Általában tartózkodom attól, hogy részt vegyek a különböző online nyereményjátékokban, esetleg személyes információkat adjak ki magamról, vagy akár csak az e-mail címemet megadjam a regisztrációhoz. Nincs ez másként a Facebookon indított kampányokkal sem, így valószínűleg nem tartozom a közösségi oldalon rajongótábor építését célként kitűző márkák fő célcsoportjába, de akadnak olyan kezdeményezések, amelyeknek igen nehéz ellenállni. Tavaly például „kénytelen voltam" a Porsche facebookos oldalát like-olni, mivel az ígéret szerint egy különleges játékot indítottak, amely résztvevőinek nevét belegravírozták egy speciális, különleges Porschéba.

Kattintottam gyorsan, gondoltam, ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki, de sajnos azóta semmi nem történt, semmilyen visszajelzést nem kaptam a patinás autógyártótól, hogy hol tart a játék, mikor készül el a különleges járgány, egyáltalán hol lehet majd megtekinteni. Nos, ez az eset jó példa arra, hogyan lehet gyorsan viszonylag nagy rajongói tábort építeni, de egyben arra is, hogy mire kell odafigyelni, ha már kiépült az a bizonyos bázis.

Szükséges váltás
A facebookos márkaoldalak kapcsán a legfontosabb a célok tisztázása és a megtérülés kérdése - mondta el Bradács András, a Front Page Communications vezető tanácsadója. Az oldal megtervezése során érdemes feltenni olyan kérdéseket, mint például"...
(folytatás: Market!ng & Media (print) magazin 2012.03.01. XVII/3.)

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az e-Commerce, e-Business, ill. a magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, m-Commerce témakörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

INGYENES TUDÁSTÁR: szakmai anyagok | Hasznos webes eszközökSzakirodalom| Állás.
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr594297192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása