Az egész internetet bepereli egy szabadalmi troll
2012. március 01. írta: vecseilaszlo

Az egész internetet bepereli egy szabadalmi troll

Texas, a mások verejtékéből élő szabadalmi trollok hazája, és ez most sincs másként: az egész internetet vallja saját találmányának egy cég, a Google és a többiek ellenében.


Forrás:
Technet.hu
Szerző: Nagy Balázs András

"Az egész internet működését befolyásolhatja a most indított per, amelyben a világ legnagyobb netes cégei – köztük a Yahoo, az Amazon, valamint a Google – a vádlottak. Emellett a web első verziójának atyját, Tim Berners-Lee-t is elhozták a tárgyalásra, amely két szoftveres szabadalom miatt indult.

Egy chicagoi biológus, Michael Doyle azt állítja, hogy két kollégájával együtt valójában ők találták fel az „itneraktív web”-et, mindenki más előtt, mialatt a Kaliforniai Egyetem alkalmazásában álltak, még 1993-ban. Akkor alkottak ugyanis egy olyan programot, amely segítségével embriók képét nézegethették a doktorok az éledező világhálón keresztül. Szerintük" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr434163074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása