Látogatottságnövelés az online fizetés bevezetésével?
2012. február 21. írta: vecseilaszlo

Látogatottságnövelés az online fizetés bevezetésével?

Gondolkodott már azon, miképp növelhetné webáruházának látogatottságát és ezáltal bevételeit is?

Úgy, ha minél több piac számára teszi lehetővé a web áruházban történő vásárlást. Ennek egyik eszköze az összes valutát elfogadó online bankkártyás fizetés (link glossary online payment).

Nézzük meg vásárlói szemmel, hogy milyen előnyei vannak az online bankkártyás vásárlásnak, tehát melyek azok a tényezők, amelyekkel könnyebbé tesszük potenciális vásárlóink dolgát az online vásárlás során?

Forrás: Escalion

"A vásárló számára nyújtott előnyök
A két legfontosabb tényező, ami miatt online bankkártyás fizetést választ a vásárló az, hogy földrajzi korlátok nélkül tud vásárolni, azaz egyáltalán nincs helyhez kötve, illetve a hétköznapi boltokkal, üzletekkel szemben nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia. Mindamellett, hogy kényelmesen és gyorsan rátalálhatunk a számunkra legmegfelelőbb termékre, sokkal nagyobb kínálatból válogathatunk, hiszen számtalan ország, még annál is több webshopja áll rendelkezésünkre a nap 24 órájában.

Mit tehet a kereskedő a látogatottságnövelés érdekében?
A kereskedőnek meg kell teremtenie a kényelmes és a gyors vásárlási lehetőséget a vevő számára. Tehát azt, hogy egy webáruházban online lehessen fizetni az összes valutában.

Miért fontos ez? Tegyük fel, hogy azt már tudjuk, milyen előnyei vannak egy webshop megnyitásának, bevezettük az online bankkártyás fizetést és hazai piacon már sikeresen tevékenykedünk. Merre haladjunk tovább, mi legyen a következő lépés, és hogyan növelhetjük még inkább a forgalmunkat? Ilyenkor érdemes" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr944090583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása