Az eBay kilátása csalódást okozott
2011. november 24. írta: vecseilaszlo

Az eBay kilátása csalódást okozott

Az eBay tegnap piaczárás után jelentette be a 3Q eredményeit, ahol a bevételek túlteljesítették a várakozásokat és a nyereség pedig az elemzői becslésekkel egyetemben volt. A társaság 4Q kilátása viszont csalódást okozott a befektetőknek és a részvények az utókereskedésben bővítették a nap folyamán elért veszteségeket.

Forrás: FIO - profi a befektetések terén

"A bevételek évközben majdnem egy harmaddal emelkedtek, 2,966 mrd. USD-ra és túlteljesítették így a 2,909 mrd. USD becsléseket. A nettó nyereség viszont csupán 5,6%-kal emelkedett, 628,2 millióra, ami összhangban volt a becslésekkel, hasonlóan mint az egy részvényre jutó nyereség: 48 cent.

A bevétel növekedést" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 
 

  

 

FONTOS! Ma van a DotcommerceDay - az internetes vásárlás napja!

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr813408516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása