Kényelmi szolgáltatásokkal bővíti oldalát a Bónusz Brigád
2011. november 06. írta: vecseilaszlo

Kényelmi szolgáltatásokkal bővíti oldalát a Bónusz Brigád

Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárló oldala hűségprogramot vezet be tagjainak, jelentős kényelmi szolgáltatásokkal, például mobil fizetéssel bővíti szolgáltatásait.


Forrás: BTL.hu - tények, trendek, tanulmányok...

"A hűségprogram keretében a vásárlói közösség tagjai a megvett bónuszok számától és értékétől függően bronz, ezüst, arany, illetve platina fokozatot érhetnek el, amelyekhez exkluzív ajánlatok, Bónusz Brigád eseményekre szóló VIP belépők, valamint ajándékok és lejárt bónusz visszatérítési lehetőségek tartoznak. Ez utóbbihoz – a lejárt bónuszokhoz – kapcsolódik egy másik, szintén újonnan bevezetésre kerülő kényelmi szolgáltatás is, amely a bónuszok érvényességének félidejében automatikusan figyelmezteti a felhasználókat a már megvásárolt, de még be nem váltott bónuszok felhasználására. A másik új kényelmi funkció a fizetési lehetőségek további bővülését hozó MasterCard Mobile fizetési rendszer bevezetése, amely a közösségi vásárló oldalak közül először a Bónusz Brigádnál érhető el.

Hűségprogram és értesítési rendszer
A Bónusz Brigád hűségprogramjának bevezetésével szeretné vásárlóközössége tagjait jutalmazni, akik így a jövőben" ... >>  

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr433351680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása