Nemzetközi stratégával erősít a Bookline
2011. október 05. írta: vecseilaszlo

Nemzetközi stratégával erősít a Bookline

Nemzetközi reklámügynökséggel az oldalán vág neki az év végi hajrának Magyarország legnagyobb online könyvkereskedője, a Bookline. A vállalat zártkörű meghívásos tenderen, három ügynökség közül a Leo Burnettet választotta stratégiai partneréül, így az ügynökség fogja gondozni a vállalat karácsonyi kampányát valamint a márka kiterjesztésére vonatkozó jövőbeli terveket. 

Forrás: Portfólió

"Már a nyári hónapokban az éves sikert vagy kudarcot eldöntő karácsonyi hajrára készül a legnagyobb magyar webes könyváruház. A Bookline idén először választott stratégiai külső partnert, kommunikációs ügynökséget az év végi legfontosabb kampányidőszak, a karácsonyi online szezon támogatására. A tendergyőztes Leo Burnett nemcsak az erős promóciós üzenet összeállítására, hanem a márka hosszú távú megerősítésére is megbízást kapott a vállalattól. 

"Mivel üzleti szempontból a karácsonyi időszak kiemelt jelentőségű számunkra, ezért nagyon fontosnak tartottuk, hogy egy olyan profi partnert tudhassunk magunk mellett, mint amilyennek magunkat gondoljuk a saját, ekereskedelmi területünkön. - emelte ki Starcz Ákos, a Bookline vezérigazgatója. Az együttműködéstől a karácsonyi forgalomnövekedésen túl azt várjuk, hogy" ... >>

 
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr953267555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása