Lemondott Steve Jobs
2011. augusztus 26. írta: vecseilaszlo

Lemondott Steve Jobs

Bár számítani lehetett rá, a piacokat mégis váratlanul érte, hogy Steve Jobs lemondott az Apple elnök-vezérigazgatói pozíciójáról. Állítólag aktív elnök marad, de az elemzők kételkednek abban, hogy ugyanilyen tud-e maradni a világ legsikeresebb számítástechnikai cége.

Forrás: Index
Szerző: Magyarósi Csaba

"Amióta 2004-ben hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála, azóta keringenek a Jobs lemondásával kapcsolatos hírek. Bár egy bonyolult műtétnek hála az alig öt százalékos túlélési rátájú rákot Jobs legyőzte, egészségügyi állapota azóta is problémás volt, csont soványra fogyott, májátültetésen esett át, és egyre hosszabb betegszabadságokat vett ki - idén például hivatalosan már év eleje óta lábadozott.

Ugyanakkor mindenki úgy gondolta, hogy az 56 éves Jobs előbb-utóbb visszatér a vállalat élére, hiszen ahogy korábban fogalmazott, ha majd úgy érzi, nem képes többi a vezetésre, le fog mondani. "Sajnos eljött a nap" - írta Jobs az Apple alkalmazottjainak augusztus 24-én.

Nem látszott rajta
A bejelentés napján egy Jobshoz közelálló alkalmazott, akit nem hatalmaztak fel nyilatkozatra, azt állította, hogy a vállalatvezető reggel óta az Apple-nél volt és minden megbeszélésen részt vett. Az informátor szerint Jobs gyenge volt, de azt is hozzátette, hogy" ... >>

Fotó: AFP - Kimihiro Hoshino | Forrás: Index  

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr713180173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása