2010: mindenkit behálózott a web
2011. január 02. írta: vecseilaszlo

2010: mindenkit behálózott a web

2010-et készülünk befejezni. Egyesek szerint már csak két év van a világvégéig, ezt az évet viszont túléltük. A HWSW a szokásoknak megfelelően számot vet az elmúlt 12 hónappal, összegyűjtjük az év általunk legfontosabbnak ítélt eseményeit. Ebben az anyagban a web történéseit dolgozzuk fel.

Forrás: HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel


"Hálás dolog volt idén a Web rovatot szerkeszteni, ugyanis egymást érték a nagyobbnál nagyobb bejelentések, történések, ráadásul a magyarok is egyre aktívabban kezdik használni az internetet. A legnagyobb boom nem meglepetés, de a Facebook volt idén. a HWSW cikkei közül 209-ben találhatjuk meg legalább utalás szintjén, ebbe beleértendőek az okostelefon-tesztek és egyéb írások, ahol vizsgálati szempontként kihagyhatatlan lett az amerikai közösségi oldal. 124 esetben viszont a Web rovatban tűnt fel a fogalom, s itt többnyire statisztikai eredmények, új funkciók, botrányok vagy épp az iWiW-vel való összehasonlítás miatt került szóba.

Úristen, még 2 millióan?
Tavaly november 9-én számoltunk be arról, hogy a magyar Facebook-felhasználók száma átlépte a félmilliót, majd január elején az idei év webes jósolgatásának középpontjába is már a Facebook került a" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32552494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása