Jól jártak a rossz idővel a nagy európai webáruházak
2010. december 23. írta: vecseilaszlo

Jól jártak a rossz idővel a nagy európai webáruházak

A komoly havazás és a rendkívüli hideg miatt egyre többen döntenek úgy, hogy nem személyesen, hanem inkább az interneten vásárolják meg a karácsonyi ajándékaikat. Ezt az online boltok tulajdonosai cseppet sem bánják.

Forrás: SG.hu
Szerző: Berta Sándor


"Európát gyakorlatilag megbénította az elmúlt napok időjárása, így nem csoda, hogy a felhasználók többsége inkább az interneten rendelte meg a kiválasztott termékeket - és ez ma már messze nem csak az informatikai eszközökre vonatkozik. Bár a mostani helyzetben kétségtelenül ez tűnik a legkényelmesebb megoldásnak, nem árt azonban tudni, hogy az online megrendelések teljesítése sem zökkenőmentes. Mind az Amazon, mind a Pixmania honlapján olvasható egy rövid közlemény, amelyben felhívják az emberek figyelmét arra, hogy a rendkívüli időjárási helyzet miatt fennakadások és csúszások lehetnek a megrendelt termékek kiszállításában. A szállítás akár 1-2 napot is csúszhat. A kereskedők éppen ezért arra kérik a felhasználókat, hogy ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadásakor.

Ulric Jerome, a Pixmania ügyvezetője a Reutersnek nyilatkozva elismerte, hogy" ... >>


Forrás: IBN live

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr262533556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása