A napi bevásárlásnál is fizethetünk mobillal
2010. december 19. írta: vecseilaszlo

A napi bevásárlásnál is fizethetünk mobillal

Mostantól a SPAR, Interspar és Kaiser's üzletekben is elérhető a T-Mobile és a Telenor, valamint az FHB bank által több mint két évvel ezelőtt létrehozott mobiltelefonos fizetési platform.

Forrás: HWSW
Szerző: Koi Tamás


"A kereskedelmi lánc, a két mobilszolgáltató, illetve a pénzintézet mai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az élelmiszer- és vegyesiparcikk üzletekből álló hálózat összes, nagyjából 400 boltjában bevezetik a mobiltelefonos fizetést. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ezzel csatlakozott ahhoz az eddig tizenegy kereskedőből álló csoporthoz, melyek a mobilszolgáltatók által gründolt platform mögött felsorakoztak.

Banki háttérrel
A cégek által több mint két éve létrehozott projekt jóval túlmutat az egyszerű SMS-es mobilfizetési lehetőségeken, ahol kizárólag a szolgáltatóval, valamint az elfogadóhellyel, kereskedővel áll kapcsolatban az ügyfél. Aki például mobilparkolást, vagy autópályadíjat fizet telefonon, az az operátortól kapja az erről szóló számlát, ezzel szemben az FHB bank közreműködésével létrejött mobilfizetési megoldás mögött egy a fizetési rendszerrel "összedrótozott" lakossági forintszámla áll.

A szolgáltatás igénybevételéhez az ügyfélnek először is" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr222523897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása