2010. dec 12.

Közös felhasználónév a TeszVeszen és a Vaterán

írta: vecseilaszlo
Közös felhasználónév a TeszVeszen és a Vaterán

Ezentúl mindkét aukciós szájtra beléphetnek a felhasználók ugyanazzal a névvel, a meglévő fiókokat egyesíteni is lehet.


Forrás: Index

"2010. december 15. után a meglévő Vatera-felhasználónevével már nem csak a Vaterára, de a TeszVeszre is be tudnak jelentkezni a felhasználók. Ez azt jelenti, hogy a TeszVeszen listázott termékekből is vásárolhatnak, ha aktivált illetve teljes jogú felhasználói státusza van, aukciót is indíthatnak – és fordítva. Erről a két cég emailben értesítette felhasználóit.

Ha valakinek mindkét oldalon regisztrált fiókja van, az egyesítheti őket. Így ugyanazt a fiókot és felhasználónevet használhatják a Vaterán és a TeszVeszen. Ebben az esetben a két fiók értékelései is összeadódnak. Olyan is előfordulhat, hogy a felhasználónév már foglalt a másik oldalon, ilyenkor meg kell változtatni azt.

A cégcsoporton belüli átalakítások miatt a TeszVesz.hu aukció Kft. és a Vatera.hu Kft. 2010. november 1-jén egybeolvadt. Ettől a dátumtól kezdve" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

Szólj hozzá

ebusiness jogszabály online kereskedelem törvény vatera ekereskedelem online vásárlás online áruház tesz vesz elektronikus kereskedelem magyar ekereskedelem allegroup