Szépen pörög az online ajándékvásárlás az USA-ban
2010. december 11. írta: vecseilaszlo

Szépen pörög az online ajándékvásárlás az USA-ban

Bepörögtek az amerikai online értékesítések az ünnepi vásárlási szezonban, a ComScore legfrissebb adatai szerint november 1. és december 3. között az amerikai háztartások 16,8 milliárd dollárt költöttek el e-commerce szolgáltatókon keresztül, 9 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A szép kövér összeg közel egyharmadát, 5,2 milliárd dollárt egyetlen hét alatt, november 27-től december 3-ig szórták el a vásárlók.

Forrás: DotKom - tech + $$$
Szerző: Dr.Jusite


"A leglátványosabb költekezést a hálaadás utáni első hétfő, azaz a kifejezetten az elektronikus vásárlásnak „szentelt” Cyber Monday hozta az egymilliárd dollár feletti költéssel, de már a hálaadás napja is 28 százalékos bővülést hozott, természetesen lényegesen alacsonyabb bázisról indulva. A ComScore szerint a Cyber Monday (így marad angolul, mert a cyberhétfő kifejezés is legalább ugyanilyen hülyén hangzik) után az online vásárlások picit kifulladtak, de a karácsony előtti napokban" ... >>
 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr142507552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása