Elindult a Google e-könyv-kereskedése
2010. december 09. írta: vecseilaszlo

Elindult a Google e-könyv-kereskedése

Google eBookstore néven indult el az internetes vállalat régóta várt online e-könyvesboltja, amely hárommillió címet kínál megvásárlásra, de Magyarországról még nem elérhető.

Forrás: [origo] techbázis
Szerző: Vámosi Gergő


"Az eredetileg Google Editions néven beharangozott Google Ebookstore legfontosabb tulajdonsága, hogy az ott megvásárolt könyveket nem kell letölteni a számítógépre, vagy felszinkronizálni az olvasóra. Azokat ugyanis a cég saját letölthető, vagy webes kliensében nyithatja meg a felhasználó. A könyváruházhoz Apple-készülékekre, vagyis iPhone-ra és iPadre és Androidra külön alkalmazás is készült, és többfajta e-könyv-olvasóval is használható (Sony, Barnes&Noble Nook).

A kliens az EPUB vagy PDF formátumban forgalmazott könyveket képes beolvasni, amelyeket korlátlan számban lehet tárolni a felhasználói fiókban. A weben vagy az eBookstore-kliensben megnyitott művek olvasását is onnan folytathatja a felhasználó, ahol abbahagyta, függetlenül attól, hogy milyen más készüléken nyitja meg azt újra.

Az eBookstore majdnem 4000 kiadó összesen több mint hárommillió kiadványát listázza, amelyeket" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr662503357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása