Az Év e-kereskedői a Scarab ajánlóját használják
2010. november 18. írta: vecseilaszlo

Az Év e-kereskedői a Scarab ajánlóját használják

Az idei Év Internetes Kereskedője Díj mindhárom dobogós helyét az intelligens termékajánló rendszerek globális piacán működő Scarab Research ügyfelei nyerték el.

Forrás: Business Online

"Az első díjjal jutalmazott Bookline.hu már 2009 óta alkalmazza sikerrel a nagyvállalati ügyfelek számára kínált Scarab Enterprise integrált terméket, míg a második helyezést elért Extreme Digital, valamint a harmadik helyre befutó Játéknet.hu az alig négy hónapja indított Scarab Cloud webszolgáltatás ügyfelei. A Scarab Research gratulál a győzteseknek, és sok sikert kíván a dobogóról ezúttal lemaradt nevezőknek.

A kifejezetten KKV-k számára fejlesztett Scarab Cloud termék a kitüntetésben részesített ügyfeleken túl is rendkívül gyors terjeszkedésről számolhat be. A nyáron indított szolgáltatás már több hazai webáruházban éles üzemben fut, így például az" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr822453792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása