Megújult Facebook Groups a kisvállalkozások szolgálatában
2010. november 04. írta: vecseilaszlo

Megújult Facebook Groups a kisvállalkozások szolgálatában

Összegyűjtöttük, mivel lehet hasznára a megújult Facebook Groups bármely vállalkozásnak, ha okosan használja azt, illetve melyek azon területek, ahol ha cég nem vigyáz, inkább csak ártani fog a jó hírnevének.

Forrás: Digibiz

"A Facebooknál a hónap elején átalakították a csoportok funkcionalitását és szabályait, a felhasználók jelentős része pedig szokás szerint szkeptikusan fogadta az erről szóló értesítést, elsősorban azért, mert megszoktuk már, hogy abból, ha valamit átdolgoznak Palo Altoban, első körben a legtöbbször csak zavar, fejetlenség, és értetlenség származik. De vajon a csoportok megújításával új, ütőképes közösségépítő eszköz kerül a kezünkbe, vagy egész másról van szó?

Először is tudni kell, hogy a Facebook Pages-el ellentétben a Groups, azaz a csoportok oldalai nem kifejezetten márkaépítésre termettek, de ez nem jelenti azt, hogy ügyes kis húzásokkal ne származhatna némi előnye a közösségi-oldal e szegletéből is bármely élelmes, webkettes vállalkozásnak azáltal, hogy új ügyfeleket érjenek el ezen keresztül, vagy más oldaláról tekintve, segíthet a szervezeten belüli kommunikációban. Samuel Axon, a Mashable szerzője összegyűjtötte mindazt, amellyel a Facebook megújított csoportjai tetszőleges vállalkozás hasznára válhatnak.

A csoportokat a felhasználók hozzák létre, nem a vállalkozás
Annak idején a Facebook csoportok első, még a Pages előtt kialakult válfajai elsősorban azt a cél szolgálták, hogy" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr462412060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása