Csupán formalitás a Vatera-TeszVesz házasság
2010. november 03. írta: vecseilaszlo

Csupán formalitás a Vatera-TeszVesz házasság

Összeolvad a TeszVesz.hu Kft. és a Vatera.hu Kft., a cégek ezentúl Allegroup.hu Kft. néven folytatják tevékenységüket. Csupor Erik, a Vatera.hu ügyvezetője biztosított arról, hogy a két cég egyesítésével az aukciós oldalak nem változnak, a felhasználók szinte semmit nem fognak észlelni, csupán a számlák fejlécére fog új cégnév kerülni.

Forrás: Digibiz

"A cégcsoporton belüli átalakítások miatt a TeszVesz.hu aukció Kft. és a Vatera.hu Kft. 2010. november 1-jén egybeolvad - tájékoztatta felhasználóit a két oldal. A Vatera tulajdonosa még tavaly év elején vásárolta meg a TeszVeszt. A portálokat üzemeltető cégek összeolvadása hosszabb folyamat eredménye: a tulajdonosi kör már eddig is ugyanaz volt és a két cég eddig is közös irodát bérelt. A tulajdonosok azt várják, hogy az összeolvadástól egyszerűsödik a cég működtetése. A Digibiz.hu kérdésére Csupor Erik, a Vatera.hu Kft ügyvezetője elmondta, hogy a mostani egy jogi lépés, ami csupán a cégen belüli átalakulás része, és semmi sem indokolta annak sürgősségét, ezért nem tették meg idáig. Megerősítette, hogy az Ebay magyarországi megjelenése" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr722412034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása