Az Év Internetes Kereskedője: lezárult a szavazás
2010. november 03. írta: vecseilaszlo

Az Év Internetes Kereskedője: lezárult a szavazás

2010. október 21-én lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, melynek során pontosan 9718 szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 30 közé.

Forrás:
TőzsdeFórum

"A több mint 500 közönségszavazók által jelölt weboldalból idén a TOP 30 internetes kereskedő, amelyek közül a szakmai zsűri 2010 legjobb internetes kereskedőjét kiválasztja, az alábbiak:

adidascenter.com; babfotel.hu; bevachip.hu; bigyoshop.hu; bluechip.hu; bookline.hu; brands.hu; b-tel.hu; ebolt.hu; edigital.hu; egeszsegtarhaz.hu; family-business.hu; goldenit.hu; jateknet.hu; markit.eu; multiprint.hu; netpincer.hu; netrisk.hu; olajshop.hu; otto.hu; palyazatihirek.eu; pchelpline.hu; ruhafalva.hu; shop.builder.hu; szuleteslap.hu; topsport.hu; tulli.hu; virpay.hu; webshop.rehband.hu; yukka.hu *
*a kereskedők nem a beérkezett szavazatok száma szerint, hanem ABC sorrendben vannak feltüntetve.

Idén másodszor az interneten szavazók között nyereményjátékot hirdettek meg a szervezők, amelyet a MasterCard támogat. A játék keretében 1 db, nettó 100.000 forint értékű CIB bankkártya talált gazdára, amelyet Platthy Eszter nyert Gyöngyösről.

A közönségszavazás és pályázati lehetőség lezárása után" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr892411976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása