Elindult az első magyar ekönyv áruház az iPad-en
2010. október 26. írta: vecseilaszlo

Elindult az első magyar ekönyv áruház az iPad-en

Az eKönyv Magyarország új alkalmazással lepte meg a digitális olvasás kedvelőit. Az Apple által gyártott iPhone és iPad készülékekre mától ingyenesen lehet letölteni azt a szoftvert, amely webáruházán keresztül tartalmazza az eKönyv magyar tartalmainak teljes választékát, valamint 170.000 angol nyelvű kiadványt.

Forrás:
TXTR eKönyv hírlevél

"Az alkalmazáson keresztül megvásárolt könyveket azonnal el is olvashatjuk, saját szövegeinket pedig szinkronizálhatjuk, és ilyen formában bárhova magunkkal vihetjük.

A szoftver egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy támogatja az Adobe titkosítást, így a jogilag védett magyar könyvek most először élvezhetőek az iPhone és az iPad képernyőin. A nyílt rendszer előnye, hogy azok a DRM védelemmel rendelkező könyvek is olvashatóak, amelyeket netán más webáruházban vásároltak meg.

„Az ekönyv piac roppant gyorsan fejlődik, és előre kiszámíthatatlan, hogy a fogyasztók milyen olvasó eszköz megvásárlása mellett döntenek majd. Abban biztosak voltunk, hogy Magyarországon az iPhone-hoz hasonlóan az iPad is hamarosan széles körben elterjed, így rendkívül fontos, hogy magyar tartalmat tudjunk biztosítani ezekhez a platformokhoz. A német txtr-rel megkötött együttműködésünk egyik fontos állomása ez az alkalmazás, amit hamarosan az Android telefonokra szánt verzió követ majd.” Weiler Péter társ-ügyvezető

Az ekönyv piac szakértői egyetértenek abban, hogy alapvetően két féle olvasó-eszköz elterjedése várható. Az" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr342394264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása