Nagyot ütött a kalapács: várakozásokon felül teljesített az eBay
2010. október 25. írta: vecseilaszlo

Nagyot ütött a kalapács: várakozásokon felül teljesített az eBay

Az eBay Inc., a világ legnagyobb aukciós portálját üzemeltető vállalat a vártnál jobb eredményeket közölt, s javított az éves prognózisán is. A bevételen a PayPal fizetési rendszer lendített. Az optimista hangulat a részvények árfolyamát is segítette.

Forrás: Világgazdaság Online

"Az eBay folyó üzleti évének utolsó három hónapjában 2,49 milliárd dollár bevétellel, és részvényenkénti 48 centes nyereséggel számol. A teljes évre számítva 9,05 és 9,05 milliárd dollár bevételre, s részvényenként 1,60-165 dolláros nyereségre számít az online kereskedő.

A forgalom bővítése érdekében a vállalat egyszerűsítette a termékek listázását, csökkentette azok költségét és további biztonsági intézkedéseket tett az online fizetés biztonsága érdekében. A november és december a hagyományos kiskereskedelemhez hasonlóan az online piactéren is az éves átlagon felüli időszaknak számít. Az év végi rohamban az árbevétel átlagosan" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr722394247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása