Kiosztották a Goldenbolt 2010-díjat
2010. október 25. írta: vecseilaszlo

Kiosztották a Goldenbolt 2010-díjat

A GoldenBolt 2010 pályázatára az előző két évhez képest jóval többen jelentkeztek, és a verseny tapasztalatai szerint egyre nő a profi online FMCG-kereskedők száma. A fődíjat elnyerő résztvevő 1 680 000 forintos nyereménnyel gazdagodott.

Forrás: GoldenBolt

" A HVG FMCG-szaklapja, a Mai Piac október 21-én harmadjára osztotta ki az év legjobb FMCG-webshopjainak járó díjakat. 2010-ben a győztes a www.zoldpolc.hu  lett. A környezetbarát és energiatakarékos termékeket kínáló webáruház a HVG Online Zrt. 1 200 000 forint értékű hirdetési csomagját, valamint a Mai Piac 480 000 forint értékű online hirdetési csomagját vihette haza. A közönségdíjat a www.kataboltja.hu  nyerte; a természetes tisztítószereket és kozmetikumokat áruló online shop az Interware Zrt. által felajánlott ADSL-használattal és Domainweb Plusz csomaggal lett gazdagabb. A különdíjas – a hazai webshopok egyik úttörőjének számító www.groby.hu – nyereménye pedig a HVG Online Zrt. és a HVG Könyvek ajándékcsomagja volt.

A GoldenBolt 2010 pályázatán az előző két évhez képest jóval több magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó versenyző vett részt – állapította meg a 9 fős zsűri. A július 1-én indult vetélkedés résztvevőit" ... >>

 

GoldenBolt 2010 győztese: ZoldPolc.hu - Riport Rakonczay Tamással, a ZöldPolc.hu tulajdonosával

Forrás: Webshop Labor - a legmodernebb megoldások boszorkánykonyhája
Szerző: Bertók Balázs

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr962394216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása