Webszövegíró-versenyt írt ki az Etarget és a Kreatív
2010. október 20. írta: vecseilaszlo

Webszövegíró-versenyt írt ki az Etarget és a Kreatív

Az Etarget és a Kreatív Csoport webszövegíró-versenyt hirdet. A nevezési határidő november 12.

Forrás: Kreatív Online

"A Kreatív kommunikációs szaklap és az Etarget Magyarországon először webszövegíró versenyt hirdet. A verseny célja, hogy egy kizárólag online megmérettetés keretében megtalálják 2010 legjobb magyar webes szövegíróját.

Az Év Webszövegírója az lesz, aki a legsikeresebben él az újmédia által kínált lehetőségekkel, és aki a leginkább keresőbarát hirdetést készíti. A feladatok valós kommunikációs problémákra keresnek majd valós válaszokat, amelyeket a Vodafone bocsát a versenyzők rendelkezésére.

A verseny során" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr92378974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása