A keret kimerülése miatt felfüggesztett két gazdaságfejlesztési pályázatot az NFÜ
2010. október 15. írta: vecseilaszlo

A keret kimerülése miatt felfüggesztett két gazdaságfejlesztési pályázatot az NFÜ

A rendelkezésre álló keret valószínűsíthető kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) felfüggesztette a magas foglalkoztatási hatású projektek, illetve a vállalati folyamatmenedzsment és az e-kereskedelem komplex támogatására kiírt pályázatokat a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban.

Forrás: Menedzsment Fórum - Indulótőke minden napra

"Az NFÜ az MTI érdeklődésére közölte, hogy Gazdaságfejlesztési Operatív Programban a magas foglalkoztatási hatású projektek komplex támogatására (GOP-2009-2.1.3) 18,5 milliárd forint, a vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem komplex támogatására (GOP-2009-2.2.3.) 4,46 milliárd forint keret áll rendelkezésre 2009-2010. évben.

A kiírás óta a magas foglalkoztatási hatású projektek komplex fejlesztésére 36  pályázat érkezett be összesen 30,6 milliárd forint támogatásra, míg a vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem komplex támogatására 466 pályázatot küldtek be igényt 6,4 milliárd forint forrásra.

Az NFÜ tájékoztatása szerint a magas foglalkoztatási hatású projektek komplex támogatására eddig" ... >>



 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr62362996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása