Idén is díjazzák a legjobb internetes kereskedőt
2010. szeptember 28. írta: vecseilaszlo

Idén is díjazzák a legjobb internetes kereskedőt

Idén hatodik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a www.evker.hu internet oldalon szervezett közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye  alapján a legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg. Az alapítók a díj meghirdetésével a hazai internetes kereskedelmet kívánják támogatni és népszerűsíteni.

Forrás: Szek.org

"A versenyben mindazon vállalkozás részt vehet, amely online kereskedelmi tevékenységet folytat. A megváltozott szabályrendszernek köszönhetően idén harminc, a legtöbb internetes szavazatot elnyert és pályázatot is benyújtó vállalkozás közül kerülhet ki a győztes. A SzEK.org a díj győztesét meghívja a 2010. november 17-én megrendezésre kerülő őszi konferenciájára! [A konferenciáról bővebben itt olvashat: http://www.szek.org/programjaink/konferenciak/70-e-kereskedjuenk-e/303-e-kereskedjuenk-e-a-szekorg-szi-konferenciaja - a szerk.]

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a CIB Bank mint alapítók, valamint a Kirowski, mint főtámogató 2005-ben közösen hívták életre az Év Internetes Kereskedője Díjat. A kitüntető elismerést idén az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a benyújtott pályázat alapján a szakmai zsűri döntése szerint a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem fejlesztéséért, elismertetéséért. A szervezési feladatokban és zsűriben - az alapítókon, a főtámogatón kívül - részt vesz a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontja, valamint a SZEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) is.


Az idei közönségszavazás ismét a www.evker.hu oldalon folyik 2010. szeptember 21. és október 21. között.

A szervezők idén is nyereményjátékot hirdettek az interneten szavazók között. A játék keretében" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr142323459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása