Androidos mobilalkalmazás és offline átvevőpontok az Árukeresőtől
2010. augusztus 07. írta: vecseilaszlo

Androidos mobilalkalmazás és offline átvevőpontok az Árukeresőtől

Az Árukereső júniusban bevezetett Android alkalmazása lehetővé teszi a vonalkód alapú árellenőrzést, percre kész információk tölthetők le az adott termékről és azonnal elérhetőek a legjobb árajánlatok is.

Forrás: IT extreme - hírek a jövőből

"Az Árukereső és a Lapker együttműködésének köszönhetően júniustól már nemcsak postai úton, vagy futárszolgálattal lehet az online megrendelt terméket átvenni, hanem az ország  87  városában lévő  228  Pick Pack Ponton (Inmedio és Relay hírlapüzletekben) is. A netes vásárlások így még kényelmesebbé válnak, a webshopoknál a legtöbb esetben a személyes átvétel pedig díjtalan, illetve jóval alacsonyabb, mint a futáros kézbesítés, ezért a szolgáltatás használatával az adott termék végső ára is csökken.

„Az online vásárlástól sokan azért ódzkodnak, mert a kiszállítás költség- és időigényes lehet, és nem ülhetünk otthon ölbe tett kézzel egész nap a csomagot várva, ráadásul sok esetben a vásárlók megadnak egy napközbeni – általában munkahelyi – elérhetőséget, ahonnan a csomagokat szintén haza kell vinni. Ezt a problémát hidalja át az Árukereső együttműködése a Pick Pack Pontokkal, ahol az online megrendelt termék offline, egyszerűen átvehető és az üzletek 70 százalékában bankkártyával is lehet az utánvétet fizetni. Így a vásárló a saját idejével maga gazdálkodik, mert a csomagokat 5-7 napig is átveheti az általa megjelölt legközelebbi üzletben.” – mondta Sipos György, a Lapker Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

Az együttműködés kezdete óta megduplázódott a programhoz csatlakozottak köre a nyári időszak ellenére, így most már közel 60 webshop-nál rendelés esetén igénybe vehető a szolgáltatás. A csatlakozott boltoknál előnyként jelentkezik, hogy" ... >>


Kapcsolódó információk:

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr512196322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása