Mennyit ér egy jó domain?
2010. augusztus 03. írta: vecseilaszlo

Mennyit ér egy jó domain?

Egy webshop tulajdonos mesélt ma nekem azon tapasztalatáról, hogy két domain mennyire eltérő eredménnyel teljesített eladásokban, a Google Adwords kampányaiban.

Forrás: SEO blog
Szerző:
Longhand

"Két domain, ugyanazon tartalommal, termékekkel, megjelenéssel és hirdetésekkel.
Egyik  – a forgalmazott termékhez kapcsolódó brand nevet tartalmazó domain – nagyon jó ctr-el és konverziókkal futott, a másik domain névvel ugyanaz a tartalom, ahogy ő fogalmazott" ... >>

Szokás szerint nagyon hasznos és érdekes téma Longhand tollából: nemcsak azért, mert a jó domainnév megválasztása már a tervezési szakasz egyik kulcsfontosságú része, hanem azért is, mivel a későbbiek során (lásd pl. AdWords) jelentősen befolyásolhatja az adott site profitabilitását.

A bejegyzéshez kapcsolódó angol nyelvű tanulmány: Improving PPC Search Engine Campaign Results Using Generic Domain Names

A cikk témájához kapcsolódó további bejegyzések: domainnevek megválasztása, keresőbarát webcímek

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr822179260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duhosnyul · http://vallheroes.hu 2010.09.29. 10:16:08

Nagyon jó ez a cikk köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet.

linkkatalogus.jatekokonline.info
süti beállítások módosítása