Egyéni kiszolgálás a Bookline.hu webáruházában
2010. július 21. írta: vecseilaszlo

Egyéni kiszolgálás a Bookline.hu webáruházában

A Bookline.hu elinditotta személyreszabott termékajánló szolgáltatását, amely a webáruház rendszeres vásárlói számára kínál egyéni ízlésüket és preferenciáikat figyelembe vevő termékajánlásokat.

Forrás: IT extreme - hírek a jövőből
Szerző: business_guru


"A személyre szabott ajánlások új, izgalmas lehetőséget kínálnak a visszatérő vásárlók számára, hogy olyan termékekkel ismerkedhessenek meg, amelyekről esetleg még soha nem hallottak, és mégis mindenben megfelelnek a személyes ízlésüknek.

"Szinte szülői büszkeséggel tölt el, hogy a Bookline.hu-nál futó Scarab rendszer felnőtt korába lépett" - mondta Szathmáry Viktor, a Scarab Research ügyvezetője. "A rendszert majdnem pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk be, és azóta nagyon sokat tanult a Bookline.hu vásárlóiról és termékeiről. Eleget ahhoz, hogy elindíthassuk a rendszer magasabb szintű funkcióit, amelyek az egyes vásárlók egyéni ízlését célozzák kiszolgálni."

Az egyéni termékajánlásokat kínáló szolgáltatás alapvetően a visszatérő vásárlók böngészési szokásairól és vásárlásairól gyűjtött információkat használja fel, azokat" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr812160600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása