eBay: egy online vásárlás mikéntje
2010. július 14. írta: vecseilaszlo

eBay: egy online vásárlás mikéntje

Mire kell figyelni, hogyan vághatnak át? Hamis vagy eredeti? Dézsmál-e a posta? Miként érdemes licitálni? Tippek és tanácsok a legnagyobb online piacra.

Forrás: Technet.hu

"Mi is az az eBay? „Valami netes bolt, piac, aukciós oldal, de külföldi” – mondják egyesek. Angolul van, az áru pedig postán érkezik, így sokan idegenkednek tőle. Pedig nem kell félni, csupán nyitva kell tartanunk a két szemünket.



Ugyan idehaza is működik több aukciós portál, de egyik sem mérhető a világ legnagyobbjához. Egyiknek sincs saját netes bankja, általa ellenőrzött fizetési rendszere – a PayPal – bár igaz, hogy némelyikük rendelkezik egy-két érdekes extra funkcióval.

Mire fel a cikk?
Az írásomat azoknak szánom, akiknek még idegen a (külföldi) aukciós oldalak világa. Akik nem eladni, csak vásárolni szeretnének valamit. Bemutatom az általam ismert és használt biztonsági és egyéb technikákat, trükköket. Elöljáróban annyit, hogy szükségük lesz egy neten használható bankkártyára – egy ilyen virtuális társkártya manapság évi ötszáz forint – és egy PayPal, valamint eBay fiókra." ... >>
 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr182147775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása