Kezd okosodni a Google
2010. július 07. írta: vecseilaszlo

Kezd okosodni a Google

A Google keresőóriás alapvető célja, hogy minél minőségibb találatokkal kényeztesse a felhasználóit, hiszen számára a piacot ők jelentik. A SEO egy érdekes szakma, amelyet azért lehet jó és rossz célokra is használni.

Forrás: SEO Guru – keresőoptimalizálás - keresőmarketing

"Akárhogy is de a keresőgépek természetes eredményeinek mesterséges úton való manipulálása a SEO. Kedvenc keresőóriásunk az egyik legújabb lépésével úgy látszik ennek a tevékenységnek próbál egy kicsit gátat szabni, s mindezt úgy tervezi tenni, hogy ettől még ugyanúgy a SEO -sok szíve csücske maradjon. Kicsivel több mint 10 esztendeje a cybertérben különösen a kis és közép vállalkozói szférában a harc abból állt, hogy mindenki a maga üzletágának megfelelő kulcsszóra kerülhessen előre. Mindenki arra törekedett tehát, hogy weboldaluk felé olyan visszamutató linkeket szerezzenek ahol a link szövege pontosan az a szó vagy kifejezés volt amelyre szerették volna weboldalaikat jobb pozícióban biztosítani a Google találati eredményein belül. Kemény világ is ez . . . nap mint nap meg kell gürcölni vele!

A Google merőben új technikája" ... >> 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr602125735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása