Jön a Facebook-mail?
2010. február 11. írta: vecseilaszlo

Jön a Facebook-mail?

A techcrunch.com úgy tudja, a világ legnagyobb közösségi oldala saját e-mail-szolgáltatás elindításán dolgozik. Az anonim forrás szerint házon belül Titán projektnek hívják a fejlesztők, de Googlemail-Killer néven is szokták emlegetni.

Forrás: HVG.hu

"A techcrunch.com információi szerint a Facebook gyökeresen módosítja az üzenetküldő rendszerét, és teljeskörű webmail-szolgáltatásra cseréli a jelenlegi megoldását, teljes POP/IMAP supporttal.

2007 óta lehetséges a Facebookról külső e-mail-címekre híreket küldeni. Ezek azonban elsősorban a Facebook reklámlevelei, ha pedig valaki válaszolni szeretne egy üzenetre, vagy Facebook-tagnak kell lennie, vagy regisztrálnia kell. Az új szolgáltatás ezen változtatna. Az úgynevezett" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr741749341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása