E-mail optimalizálás az új eszközökre, mert megéri...
2010. február 03. írta: vecseilaszlo

E-mail optimalizálás az új eszközökre, mert megéri...

Az e-mail marketing egyre népszerűbb formája az internetes marketingnek, ám a piaci szereplőknek lépést kell tartaniuk a technikai fejlődéssel, és arra kell törekedniük, hogy célközönségük a legkülönbözőbb készülékeken is meg tudja nyitni a hírleveleket. Cikkünkben arra is kitérünk, hogy mennyire bizonyul jó befektetésnek az e-mail marketing, vagyis választ kapunk azon kérdésünkre is, hogy mennyit hoz egyetlen egy ezen reklámformára áldozott dollár.

Forrás: Honliner - Online marketing szakmai portál
Szerző: Genda Csongor


"Egy aktuális tanulmány is rávilágít arra, hogy az e-mail marketing egyre nagyobb jelentőséggel bír, a cégvezetők egyre nagyobb összegeket kívánnak fordítani idén erre a területre, ám fontos, hogy a kiküldött üzenetek ne csak célba érjenek, hanem minden további nélkül megnyithatóak is legyenek. A legfrissebb felmérési adatok szerint az ügyfelek 20%-a nem asztali számítógépén, hanem egyéb eszközön nyitja meg az e-mail marketinges leveleket, s ez már elég nagy szám ahhoz, hogy érdemes legyen foglalkozni a témával- hívják fel a reklámozók figyelmét a Direct Marketing Association (DMA) munkatársai. Mivel a mobil eszközök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében, ezért" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571717502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása