Veszélyezteti a pornót az online játék?
2010. február 01. írta: vecseilaszlo

Veszélyezteti a pornót az online játék?

Haldoklik a fizetős pornószolgáltatás. Érdekes módon egyesek szerint ennek az okát a World of Warcraft nevű játékban kell keresni.

Forrás: Technet.hu
Szerző: Nagy Balázs András


"A The Daily Beast-nek író Richard Abowitz szerint a World of Warcraft egyike a fizetős pornó jövőjét megpecsételő öt legfontosabb oknak. A titok nyitja a szolgáltatások megtartó erejében rejlik.

A lista többi eleme teljesen magától értetődőnek számít ma. Senki nem vitathatja, hogy ezen fizetős tartalmak legnagyobb gyilkosa a kalózkodás. Másodikként Abowitz a video-on-demand rendszer visszásságát jelölte meg. Elvégre ki akarnak pár perc akcióért annyit fizetni, mint egy egészestés film kölcsönzéséért?

A harmadik, hogy már nem számít igazán tabunak a téma. Amíg az volt, addig lehetett kis barna borítékokban küldözgetni az árut, és az online vásárlásról még a postás sem tudott. Ötödik ok az volt, hogy a „rajongók” többet fizetnek a pornószínészeknek egy együtt töltött pásztoróráért.

A negyedik ok azonban nagyon furcsának hat. Ki gondolná, hogy az olyan online játékok, mint a World of Warcraft, konkurenciát jelentenek ennek az iparnak? Nos, egyesek szerint mindkettő a szórakoztatóipar része, és egy ilyen játékkal sokkal tovább elvannak a rajongói.

Ez azonban" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr451717244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása