A Bookline üzemelteti az Unicef webshopját
2010. február 01. írta: vecseilaszlo

A Bookline üzemelteti az Unicef webshopját

A Bookline.hu Nyrt.és az UNICEF között 2009 decemberében létrejött együttműködés keretében a Bookline támogatásként vállalta, hogy Magyarországon elsőként létrehozza és üzemelteti az UNICEF webshopot, valamint támogatóként részt vesz az UNICEF haiti segélyprogramjában.

Forrás: TőzsdeFórum

"Az UNICEF gyermekprogramok finanszírozásának egyik fontos forrása az UNICEF képeslapok és más termékek értékesítése és mostantól ehhez nyújt segítséget a Bookline.hu infrastruktúrájának rendelkezésre bocsátásával. A két szervezett között létrejött megállapodás eredményeként 2010. január 20-án a unicef.bookline.hu internetes cím alatt elindult a Bookline-UNICEF webshop.

Az UNICEF az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) gyermekvédelmi alapja, segédszerve. Az egyetlen olyan ENSZ szerv, amelynek kizárólagos célja a gyermekek helyzetének javítása, jogaiknak védelme. Az UNICEF Nemzeti Bizottsága 1975. óta működik Magyarországon. A Bookline kiemelkedően fontosnak tartja az UNICEF tevékenységét.

A Bookline.hu Nyrt. és az UNICEF a webshop elindítását a két szervezet közötti további együttműködés első lépésének tekinti. A támogatói tevékenység részeként" ... >>


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr131716812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása