Párizs is az Internet Explorer kockázataira hívja fel a figyelmet
2010. január 25. írta: vecseilaszlo

Párizs is az Internet Explorer kockázataira hívja fel a figyelmet

Franciaország csatlakozott Németországhoz, és arra hívja fel a számítógépes felhasználók figyelmét, hogy a biztonságuk megvédésére használjanak más böngészőprogramot, mint az Internet Explorert (IE) - írja a BBC.

Forrás: HVG.hu

"A Microsoft terméke ellen már korábban szót emelt Berlin, most pedig a francia kormányügynökség, a Certa adott ki figyelmeztetést. Ugyanakkor a Microsoft azt állította a BBC News megkeresésére, hogy az IE8 a legbiztonságosabb böngésző a piacon.

Cliff Evans, a cég biztonsági főnöke szerint eddig csak az Internet Explorer korábbi verziójára, az IE6-ra vonatkozó kódokkal, programokkal találkoztak, amelyek biztonsági problémát okozhattak. "Minimális a kockázat" - mondta Evans. A BBC szerint "trójaiak" behatolása elleni védekezésről van szó, a trójaiakkal a hackerek hozzáférhetnek a felhasználók számítógépeihez.

A Sophos cég szakértője, Graham Cluley ugyanakkor azt állítja, hogy" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001698302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása