Mobilpiac 2010 – Kik lehetnek a győztesek?
2010. január 25. írta: vecseilaszlo

Mobilpiac 2010 – Kik lehetnek a győztesek?

Egy héten belül az összes jelentős mobiltelefon-gyártó közzéteszi eredmény jelentését. A befektetők figyelme a gyártók kommentárjaira irányul, mivel kiderülhet, valóban véget ért-e a válság a szektorban.

Forrás: Világgazdaság Online

"A Strategy Analytics elemzője például úgy látja, a következő lehet az első, növekedést mutató negyedév 2008 harmadik negyedéve óta és ezzel az iparágban hivatalosan is véget érhet a recesszió. Az idei évben a Reuters által megkérdezett szakértők átlag 9,3 százalékos növekedésre számítanak a mobil piacon. A CCS Insight elemzője elmondta: a kereslet élénkülése ellenére nehéz körülmények várnak a szektorra, a győztesek és vesztesek közötti szakadék tovább szélesedik.

A globálisan vezető szerepet betöltő Nokia a múlt hónapban mintegy 10 százalékos növekedést jósolt a piacon. Ehhez képest a negyedik negyedévben a finn óriás 27 százalékos részvényenkénti profitcsökkenést szenvedett el az elemzők szerint. A HTC," ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr701698249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása