Felvásárolták a NetPiac.hu-t
2010. január 22. írta: vecseilaszlo

Felvásárolták a NetPiac.hu-t

Az M-RTL csoporthoz tartozó NetPiac Kft. és a Bookline.hu Nyrt. között létrejött megállapodás értelmében a Bookline a NetPiac.hu internetes cím alatt működő online áruházat a Bookline.hu internetes cím alatt működő online áruházába olvasztja és és 2010. február 1-jétől átveszi annak üzemeltetését.

Forrás: Menedzsment Fórum - Induló tőke minden napra

"A NetPiac Magyarország első internetes filmáruháza és egyik legrégebbi internetes áruháza. A céget 1999. februárjában alapította három  magánszemély, jelenlegi tulajdonosa a Magyar RTL Televízió Zrt. A társaság közel évi 60 millió Ft bevétellel és körülbelül 20%-os piaci részesedéssel rendelkezik az online dvd/cd értékesítés piacán.

Mivel a Bookline 2009-ben is jelentős sikereket könyvelhetett el a nem-könyves üzletágai forgalmának bővítésében, valamint számos új terméket és üzletágat vezetett be, így a társaság vezetése bízik abban, hogy a NetPiac.hu intergrációjában rejlő szinergia már rövidtávon is kiaknázható lesz.

A felek" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr671691646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása