Használt játékok és konzolok ünnepi statisztikái az eBay-ről
2010. január 19. írta: vecseilaszlo

Használt játékok és konzolok ünnepi statisztikái az eBay-ről

Vásároltatok már valamelyik online aukciós oldalon? Játékot vagy konzolt talán? Pedig nem egy utolsó dolog.

Forrás: GameStar
Szerző: Vakka


"Magam is egy hazai online aukciós oldalnak köszönhetem, hogy eredeti formájában többek között a polcomon díszeleg a debreceni Invictus 1nsane nevű klasszikusa. Így véleményem szerint az online licitálás nem egy elítélendő dolog.

A kiadók persze nem nagyon kedvelik azt, ha egyszer már eladott játékukat másodjára is értékesítik, amiből ők már nem húznak hasznot, vagy legalább nem kapnak részesedést. Ennek szellemében gondolom egyik dolgozójuk sem vett még például használtan autót. Mert hát milyen az már!? A hőzöngés ellenére azonban a használt játékok és konzolok piaca köszöni szépen jól van. Annyira, hogy az egyik legnagyobb ilyen online aukciós oldal az amerikai eBay most leközölte tekintélyes számait az ünnepi videojáték és konzol árverésekről." ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr721682350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása